Jobba med oss

Umeå • Stockholm • Remote • Hybrid

Junior UX-designer
Vi söker en Junior UX-designer som älskar att ta tidiga ideér hela vägen till en färdig produkt. Vi hoppas att du vill växa in i en projektledarroll och styra hela kedjan genom att ta fram förslag på UX-design och skapa tydliga instruktioner till frontend-teamet. Är du fortfarande student och inte kan jobba heltid, hör av dig till oss ändå!

Backend utvecklare
Vi söker en backendutvecklare som känner sig trygg i Java, Spring Boot och PostgreSQL. Vill du jobba med innovation på riktigt i ett agilt team har du hittat rätt. Kommer du direkt från plugget, är junior eller senior spelar ingen roll. Vi hittar en lösning som fungerar. 

Vi växer snabbt och behöver fler kollegor till vårt handplockade team. Just nu söker vi både en UX-designer och backendutvecklare men vi tar även gärna emot spontanansökningar för andra positioner.

På Ecotype får du arbeta med moderna tekniker och vara delaktig i hela stacken. Vi är ett tight team i ett snabbt växande företag vilket gör att vi slipper långa processer och kan jobba agilt på riktigt, där alla är med och tar fram den bästa lösningen på problemet. Låter detta intressant?

Hör av dig till Albin och berätta kort om vem du är så bokar han in ett samtal eller träffas över en kaffe!

Ecotype-Albin.jpg
Pil5.png
mg.png
AN.png
mail.png